op de volledig onafhankelijke site van VitaMor waar u informatie vindt over oud worden en jong blijven of anders gezegd, gezond ouder worden. De meeste mensen vinden gezond leven duidelijk nog belangrijker dan lang leven. Een belangrijke, zoniet de belangrijkste voorwaarde hiervoor is een gezonde levensstijl en gezonde "voeding". 

Deze site geeft het ABC van gezonde voeding. Niet met swingende teksten maar duidelijke informatie die wetenschappelijk is onderbouwd door duizenden onderzoeken. Bij Nieuws vindt u een deel daarvan, nu toch al meer dan 5.000 en dan meestal niet alleen conclusies doch ook een samenvatting van het onderzoek. U kunt dan zelf ook een oordeel vormen.

 

Pas op, de informatie op deze site is NIET voor iedereen geschikt. 

Alleen bedoeld voor zij die hun gezondheid terug willen vinden en in eigen hand durven te nemen en zo de kans op de meest voorkomende ziektes zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziektes wel tot 90% kunnen doen afnemen.....

 

Hier een reactie van een regelmatige lezer: "We gebruiken bijna dagelijks deze site om iets op te zoeken en het heeft ons leven qua eten en gezondheid veranderd!"

 

Zij die denken dat alleen andere mensen ziek worden of dat al hun gezondheidsproblemen alleen door anderen opgelost kunnen worden kunnen beter de site nu verlaten. Doch zeker bij levensbedreigende ziektes is het belangrijk dat uzelf ook alles uit de kast haalt om de ziekte te bestrijden. Of wilt u dat echt alleen aan anderen overlaten?

De onderbouwde informatie op deze site is dan weer een vervanging voor en dan weer een aanvulling op de gangbare medische adviezen.

Meer over het ontstaan van deze site leest u hier.

 

Meer over de filosofie achter deze site...

 

Bezoekt u de site voor de eerste keer navigeer dan met de linkse knoppen van boven naar beneden, en aarzel niet om bij vragen het formulier boven bij Advies te gebruiken.

 

De inhoud van deze site wordt regelmatig; aangevuld met nieuwe onderzoeken, wetenswaardigheden en de laatste ontwikkeling op het gebied van "voeding" en gezondheid.

Wilt u van de laatste ontwikkeling op de hoogte blijven dan kunt u deze nog steeds gratis in uw mailbox tegemoet zien.